100 euro lenen

In sommige situaties kan een lening van een klein bedrag je al uit de brand helpen. Wanneer je wilt beschikken over een dergelijk bedrag, dan is het vaak ook zo dat je er snel over wilt beschikken.Hoe kan je snel 100 euro lenen?

Geld lenen bij een bank

Heb je geld nodig en wil je bij een bank 100 euro lenen, dan zal dit doorgaans niet mogelijk zijn. De kosten die een bank dient te maken voor het afsluiten van een minikrediet wegen doorgaans niet op tegen hetgeen zij er mee verdienen. Helaas zal 100 euro lenen hier dan ook niet lukken. Zij richten zich meer op leningen zoals een doorlopend krediet waarbij het bedrag van de lening minimaal 5,000 euro bedraagt.

Is het einde van de maand nog niet in zicht, maar is jouw geld wel zo goed als op, dan kan een kleine lening uitkomst bieden.

De opties om een klein bedrag te lenen

Als je niet bij een bank terecht kunt, zijn er dan wel andere mogelijkheden om aan 100 euro te komen? Het gaat in deze gevallen om een lening zonder BKR.. Wij hebben een aantal opties op een rij gezet. 

Lenen van familie of vrienden

Voor een kleine lening, zoals bijvoorbeeld 100 euro, kan je op zoek gaan naar iemand binnen jouw vriendenkring of familie om jou dit geld te lenen. Bij geld lenen van familie of vrienden dien je echter wel zeker te weten dat je het geld weer op tijd terug kan betalen. Helaas worden veel ruzies veroorzaakt door geld te lenen wat niet, of niet op tijd wordt terugbetaald/ En dat is het in mijn opinie niet waard.

Geld lenen van een onbekende

Iedereen kent wel de films waarin iemand geld heeft geleend van een dubieus persoon en in de problemen komt, omdat het geld niet op tijd wordt terugbetaald. Of het in de praktijk ook echt zo werkt, weet ik niet. Persoonlijk zou ik echter nooit geld lenen van een persoon die ik niet goed ken. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren.

Ik heb hier zelf geen ervaring mee. En ik kan eigenlijk ook niet vertellen hoe je een dergelijk persoon kan vinden, die jou geld zou willen lenen. Omdat ik het zelf ook geen goede keuze vindt laat ik dit verder achterwege. 

Gespecialiseerde kredietverstrekkers

Een andere mogelijkheid is het opzoek gaan naar een bedrijf wat jou deze minilening wil verstrekken. Op dit gebied zijn er een aantal bedrijven actief waar je online een kleine lening kan afsluiten. 100 euro lenen is mogelijk via een dergelijke website. De meest bekende zijn de platforen van Saldodipje en Ferratum. Beide bedrijven maken onderdeel uit van Ferratum UK ltd, genoteerd op de effectenbeurs van Frankfurt.. Dit bedrijf is geregistreerd bij de kamer van koophandel in Engeland. 

Hoe gaat 100 euro lenen in zijn werk?

Op de platformen van het hierboven genoemde Saldodipje en Ferratum kan je online een aanvraag indienen. Tijdens de aanvraag wordt er niet gevraagd om allerlei document zoals je dat elders weleens tegenkomt. Het aanvragen en afsluiten is gericht op een snelle afhandeling. Het gehele proces kan je binnen 10 minuten doorlopen. 

Nadat je de aanvraag hebt ingediend wordt je per e mail op de hoogte gehouden van de voortgang. Een team van specialisten bekijkt de aanvraag. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van het register van het BKR, zoals dat doorgaans bij de aanvraag van een lening het geval is. Een negatieve bkr registratie is dan ook geen belemmering als je 100 euro wilt lenen. 

Een snelle afhandeling van de aanvraag

Verloopt alles zoals het zou moeten, dan heb je binnen 24 uur de beschikking over de 100 euro die je wilt lenen. Zo heb je bijna direct geld tot je beschikking zodat je er direct gebruik van kunt maken. 

Dit is het grootste voordeel van geld lenen zonder BKR. Het nadeel is dat je geen grote bedragen kan lenen. Maximaal kan je 1000 euro lenen via een flitskrediet. 

Je dient daarna de lening van 100 euro wel weer redelijk snel terug te betalen. Doorgaans worden er termijn van 30 dagen, 45 dagen of maximaal 45 dagen gehanteerd. Het geleende bedrag dient aan het einde van deze termijn weer op de rekening van leningverstrekker te staan. 

Geld lenen kost geld

Naast de rente die je dient te betalen kunnen er extra kosten optreden, indien jezelf geen garantsteller kan overleggen, In dit geval wordt deze garantsteller aangewezen door Ferratum of Saldodipje. Hiervoor brengen zij kosten in rekening.. Hierdoor kan er bij snel geld lenen wel sprake zijn van extra kosten die behoorlijk kunnen oplopen.Het is verstandig om hier rekening mee te houden. 

Onze website is puur informatief. Je kan hier geen lening afsluiten of een advies aanvragen. Hiervoor kan je gebruik maken van de genoemde websites van Saldodipje en Ferratum. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *