Snel 200 euro lenen

Snel 200 euro lenen? En dat het liefst zonder dat er een BKR toetsing aan te pas komt? Er zijn veel situaties te bedenken wanneer dit goed uit zou komen. 

Misschien kom je net die laatste 200 euro tekort om een vakantie te boeken. Dat kan namelijk erg vervelend zijn. Wanneer jouw vrienden op vakantie gaan en jij komt net dit bedrag tekort om mee te kunnen met die groepsvakantie.

Maar er zijn natuurlijk nog veel andere situaties te bedenken waar een bedrag van 200 euro je uit de brand kan helpen. Dan moet er natuurlijk wel sprake zijn van snel 200 euro lenen. Want indien je hier een paar weken op dient te wachten, zoals dit bij een persoonlijke lening vaak het geval is, dan is het waarschijnlijk al te laat. 

Snel 200 euro lenen zonder rompslomp

De snelste manier om bijvoorbeeld 200 euro te lenen, is een minilening aanvragen. Dit kan bij Ferratum en Saldodipje. Op die manier kan je al binnen 24 uur over het geld beschikken. 

En dat is wat je noemt snel 200 euro lenen. Je kan zelfs wel zeggen; heel snel.

200 euro kan je snel en eenvoudig online lenen. Hierbij heb je geen document zoals een salarisstrook of werkgeversverklaring nodig. Een kopie van een identiteitsbewijs volstaat. Bij onderstaande aanbieders kan je deze lening van 200 euro snel aanvragen:

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

De stappen om snel 200 euro te lenen

Hoe ziet het proces van de aanvraag van deze kleine lening er nu uit? Het is eigenlijk erg simpel. Maar om je op weg te helpen, hebben wij onderstaand de verschillende stappen kort nader uitgelegd

1. Bepaal het bedrag wat je wilt lenen

We hebben het op deze pagina over een lening van 200 euro. Maar je kan ook een ander bedrag lenen. Een kleiner bedrag zoals 100 euro, maar ook grotere bedragen. 

Is het de eerste keer dat je een aanvraag doet voor een minilening? Dan is het bedrag wat je maximaal kan lenen vastgesteld op 600 euro..

Op het moment dat je daadwerkelijk een aanvraag gaat doen dien je er over na te denken hoeveel geld je wilt gaan lenen. Is 200 euro het bedrag wat je nodig hebt, of heb je liever een iets groter bedrag?

2. Een identiteitsbewijs uploaden

Degene die jou de lening gaat verstrekken wil natuurlijk wel zeker weten dat je echt de persoon bent die je zegt dat je bent. Daarom dient jouw identiteit te worden gecontroleerd. Dit kan eenvoudig door middel van een foto of scan van jouw paspoort, een id kaart of jouw rijbewijs. Zorg ervoor dat je een van deze documenten bij de hand hebt wanneer je een aanvraag voor de lening gaat indienen.

3. Persoonlijke gegevens invullen

De kredietverstrekker wil natuurlijk wel weten waar je woont. Hiervoor dien je een aantal persoonlijke gegevens in te vullen. Maar geen paniek, dit is slechts een beperkt aantal gegevens die je binnen een minuut hebt ingevoerd.

4. Controle van het bankrekeningnummer

Het geld wordt uitbetaald op het bankrekeningnummer wat je opgeeft gedurende de aanvraag. Hierbij wordt er gecontroleerd dat het daadwerkelijk jouw bankrekeningnummer is. Bovendien wordt er op die manier zeker gesteld dat je niet per ongeluk een verkeerd bankrekeningnummer hebt opgegeven. 

Om dit te controleren wordt er een verificatieprocedure uitgevoerd met behulp van Trustly. Hiermee kan eenvoudig het bankrekeningnummer worden gecontroleerd.

Hoe zit het met de BKR controle?

Is 200 euro lenen zonder BKR toetsing mogelijk? Het antwoord hierop is: ja. Er komt geen BKR controle aan te pas bij snel 200 euro lenen. 

Je hoeft je hier dus geen zorgen over te maken. Weet je niet wat jouw BKR status is, of weet je dat je in het bezit bent van een negatieve BKR registratie? Geen probleem. 

Door het achterwege blijven van de BKR toetsing is het zo dat je zelfs met een negatieve BKR registratie 200 euro kunt lenen. Je kan dan nog steeds gewoon de 200 euro lenen. Of eventueel zelfs een groter bedrag.

Geld lenen zonder BKR toetsing maakt snel geld lenen mogelijk. De controle via het BKR neemt nu eenmaal wat tijd in beslag. Deze vertraging kan je dus besparen door te lenen zonder een BKR toetsing.

Wanneer dien je het geld weer terug te betalen?

Een minilening van 200 euro dien je binnen 30 dagen terug te betalen. Dit is de standaard termijn voor leningen tot 600 euro. Voor bedragen tussen de 600 euro en 1000 euro is de termijn standaard 62 dagen. 

Wil je nog meer geld lenen, ook dat is mogelijk. Je kan maximaal 1500 euro lenen. En in dat geval dien je het bedrag binnen 90 dagen terug te betalen.

Zorg er wel altijd voor dat je op tijd de terugbetaling van de lening kunt maken. Indien je niet tijdig terugbetaald, dan zal je tegen extra kosten aanlopen.

Let er ook op dat een garantstelling voor extra kosten kan zorgen. Dit kan je echter zelf eenvoudig voorkomen door zelf een garantsteller te regelen. De vereisten waaraan een garantsteller voor een lening van 200 dient te voldoen, zijn niet al te strikt. Dit maakt het eenvoudiger om zelf deze garantsteller te zoeken. Regel je dit op tijd dan betaal je alleen rente en is er geen sprake van bijkomende kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *