400 euro lenen

Wil je graag 400 euro lenen? Waarbij het belangrijk is dat je snel over dit geld kunt beschikken? En als het mogelijk zou zijn, ook nog zonder een BKR controle? 

Op deze pagina lees je waar je 400 euro kunt lenen. En dat ook zonder een BKR toetsing.

Hoe kan je snel 400 euro lenen?

Het antwoord op deze vraag luidt; via een minilening. Dit is een lening die wordt verstrekt zonder een BKR toetsing. De aanbieders van dit soort leningen zijn echter wel beperkt tot twee kredietverstrekkers. Dit zijn Ferratum en Saldodipje.

Deze twee geldverstrekkers zijn bereid om jou 400 euro te lenen. En dat ook nog eens erg snel. Binnen 24 uur kan je al over het geld beschikken.

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

Wanneer dien je de lening weet terug te betalen?

Voor een lening van 400 euro geldt er een standaard looptijd van de lening van 30 dagen. Na 30 dagen dien je de lening dus weer terug te betalen. 

Eventueel kan je nadat je de lening hebt afgelost wel weer een nieuwe minilening aanvragen.

Hoeveel geld kan je lenen zonder BKR toetsing?

Dat hoeft uiteraard niet eenzelfde bedrag te zijn. Je kan al een minilening afsluiten vanaf een bedrag van 100 euro. Maximaal wordt er 1000 euro uitgeleend via deze methode van snel geld lenen zonder een BKR toetsing.

Ferratum en Saldodipje bieden overigens ook een pluslening aan. Via een pluslening kan je tot maximaal 1500 euro lenen. Dus als je meer dan 1000 euro wilt lenen, dan ben je aangewezen op de pluslening.

Indien 1500 euro ook niet voldoende is, dan heb je nog de mogelijkheden om een persoonlijke lening of doorlopend krediet aan te vragen. Via dergelijke leningen kan je een fors bedrag lenen. Dit kan wel oplopen tot bedragen van 50,000€ of meer.

Meer geld lenen betekent een BKR toetsing

Een dergelijk groot bedrag wordt natuurlijk niet zonder meer uitgeleend. Een BKR toetsing is bij dergelijke grote bedragen onvermijdelijk. Daarnaast zal je ook dienen aan te tonen dat je over voldoende inkomen geniet om de lasten van de lening te dragen. 
 
Bij een kleine lening gaat het proces van goedkeuren veel sneller en eenvoudiger. In dat geval hoef je geen lastige vragen te beantwoorden.

Meer over de minilening aanbieders

In het verleden kon je ook een klein bedrag lenen via bedrijven zoals Cashper en Voorschotje. Deze bedrijven zijn echter niet langer actief op het gebied van verstrekken van kleine leningen. 

Ferratum en Saldodipje zijn grote internationale bedrijven die in veel landen actief zijn. Zij bedienen op die manier miljoenen klanten, die allemaal op zoek zijn naar een kleine lening. 

Een ander kenmerk naast dat er slechts leningen voor kleine bedragen worden verstrekt, is dat je ook erg snel geld kunt lenen.

Hoe gaat een lening aanvragen in zijn werk?

Een lening aanvragen neemst slechts een paar minuten in beslag. Dit kan je overigens niet direct op onze website doen. Daartoe zijn wij niet bevoegd. Je kan je wel direct wenden tot het eerder genoemde Saldodipje of Ferratum.

Op de websites van genoemde bedrijven kan je eenvoudig 400 euro lenen. Het proces van aanvragen is uitermate eenvoudig. 

Na het beantwoorden van slechts een paar vragen en het verstrekken van informatie zoals adresgegevens kun je een aanvraag versturen. Het enige document wat je dient aan te leveren tijdens de aanvraag is een kopie van een identiteitsbewijs.

Daarna wordt er alleen een controle uitgevoerd om te controleren dat het bankrekeningnummer dat je hebt verstrekt correct is. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van Ideal zodat het bankrekeningnummer terstond kan worden gecontroleerd.

Wanneer kan je het geld van de lening op je rekening verwachten?

Heb je alles correct ingevuld en is ook het bankrekeningnummer juist, dan staat niks je in de weg om al binnen 24 uur de 400 euro op je rekening te hebben staan.

Geld lenen kost geld

Helaas is het altijd zo dat een lening afsluiten geld kost. Je dient een vergoeding te betalen in vorm van de rente die in rekening wordt gebracht. Het is aan te raden van tevoren te controleren hoeveel je nu exact dient te betalen.

En daarnaast dien je voor jezelf zeker te stellen dat je ook instaat bent de rente en aflossing op tijd terug te betalen. 

Houdt hierbij goed de datum in de gaten wanneer je de betalingen dient uit te voeren. Op die manier kan je zeker stellen dat je op dit moment ook over het benodigde bedrag beschikt. 

Doe je dit niet en komt het eigenlijk als een verrassing op het moment dat je de lening dient terug te betalen, dan kan dit een probleem zijn. Want dan dien opeens het bedrag van de lening ergens vandaan te halen, om zodoende aan de verplichting te kunnen voldoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *