500 euro lenen

Mensen lenen verschillende bedragen. 500 euro lenen is iets wat mensen doen om een acuut geld tekort op te lossen. Vaak gaat het dan om onverwachte uitgaven, waar je op dat moment dan even net het geld niet voor hebt.

Waar kan je vijfhonderd euro lenen?

Een bedrag van 500 euro kan je het snelste lenen via een minilening. Op die manier kan je al binnen 24 uur over geld beschikken. Daarnaast is het aanvragen van een minilening erg eenvoudig. Dit doe je namelijk binnen 5 minuten.

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

Heb je een negatieve BKR codering?

Geen paniek. Een minilening kan je namelijk ook gewoon aanvragen en afsluiten indien je in het bezit bent van een negatieve BKR codering. 500 euro lenen vergt namelijk geen BKR controle. Dit maakt dat praktisch iedereen op die manier een kleine lening kan afsluiten.

Is rood staan geen betere optie?

Dat hangt er vanaf. Niet alle banken staan het toe dat je rood kunt staan op een betaalrekening. Is dit niet het geval, dan zal het niet mogelijk zijn om in de min te staan op jouw bankrekening.

Om toegang te hebben tot een toegestane roodstand, zal er eerst een aanvraag dienen te worden ingediend. En net zoals bij het aanvragen van een doorlopend krediet of persoonlijke lening, zal er in dat geval wel een BKR controle worden uitgevoerd. 

Daarnaast zal je over voldoende inkomen dienen te beschikken om het bedrag van de roodstand goedgekeurd te krijgen. Vaak dien je er ook voor te zorgen dat je snel weer over een positief saldo op jouw betaalrekening beschikt.

Dit alles kan best wel wat tijd in beslag nemen. Wil je snel 500 euro lenen, dan zal dit via een minilening sneller gaan.

Hoe lang heb je het extra geld nodig?

Het is wel van belang te beseffen dat 500 euro lenen slechts mogelijk is voor een korte periode. 

In dit geval bedraag dit een periode van 30 dagen. Dit is een standaard looptijd die wordt gehanteerd en waarvan ook niet wordt afgeweken. 

Ga je een groter bedrag lenen, dan wordt de looptijd steeds langer. Bij een lening van 1000 euro is dit bijvoorbeeld 62 dagen.

Online een lening aanvragen

Het aanvragen van een minilening doe je online. Tijdens de aanvraag kan je direct zien, op basis van jouw gegevens, hoeveel je kunt lenen. 

Zoals al eerder gezegd, een BKR registratie speelt hier geen rol. Het gaat namelijk om geld lenen zonder BKR toetsing

Snel geld lenen is op onze website niet direct mogelijk. Hiervoor kan je terecht bij Saldodipje en Ferratum. Zij zorgen ervoor dat je het bedrag binnen een dag op je bankrekening hebt staan. 

Doorgaans heb je het geld dat je nodig hebt dus nog dezelfde dag tot je beschikking. Zo niet, in ieder geval heb je het geld binnen 24 uur op je rekening staan.

Zorg voor een tijdige terugbetaling

Een klein bedrag lenen is vrij eenvoudig. Je dient het natuurlijk wel weer terug te betalen. Houdt daarom de looptijd van de lening in de gaten. 

Wacht niet tot het laatste moment om ervoor te zorgen dat je het geld dat je hebt geleend weer bij elkaar hebt om terug te betalen. Dat kan leiden tot een situatie waarin je niet in staat bent om op tijd terug te betalen. En dat kan nare gevolgen hebben.

Waarvoor is een kleine lening geschikt?

Een kleine lening is niet geschikt om grote uitgaven te doen. Hiervoor is de rente die je dient te betalen gewoonweg te hoog. 

Het is meer geschikt om een kortstondig tekort aan geld op te te lossen. Bijvoorbeeld wanneer je een vakantie wilt boeken maar het vakantiegeld is nog niet binnen. 

Of je hebt iets anders op het oog, waarvoor er een leuke actie is gestart. Maar indien je dan nog op jouw salaris dient te wachten, dan is het misschien net te laat om  hiervan te profiteren. 

Door het afsluiten van een minilening heb je dan misschien toch net genoeg geld om wel te profiteren.

Geld lenen kost geld

500 euro lenen kan je doen voor verschillende doeleinden. Maar geld lenen kost geld gaat ook op voor een lening voor een bedrag van 500 euro. Je zou dus altijd bij jezelf ten rade dienen te gaan of het wel verstandig is om een dergelijke lening af te sluiten. Het dient er uiteindelijk niet voor te zorgen dat je op termijn een nog groter geld tekort hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *