600 euro lenen

Wil je een lening afsluiten, maar een niet al te groot bedrag gaan lenen? En bovendien geen lening afsluiten waar je lang aan vast zit? 600 euro lenen kan via een minilening. Op die manier zit je slechts 45 dagen vast aan deze lening.

De korte looptijd van een kleine lening houdt natuurlijk wel in dat je deze 600 euro na 45 dagen weer terug dient te betalen. 

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

Waarom 600 euro lenen?

Er zijn voldoende situaties te bedenken waar 600 euro lenen je uit de brand kan helpen. Op die manier kan je een nieuwe tv kopen of de vakantie boeken waar je al zo lang naar uitkeek. Daarnaast zijn er nog vele andere situaties te bedenken, waar een kleine lening een oplossing biedt, waarvoor je dringend geld nodig hebt. 

Misschien is het einde van de maand nog niet in zicht, maar is je bankrekening leeg. Dan is het wel prettig om toch wat geld tot je beschikking te hebben om de maand door te komen.

Snel geld op je rekening zonder BKR toetsing

Het bijkomende goede nieuws is dat 600 euro lenen zonder bkr toetsing mogelijk is. Hierdoor komt bijna iedereen in aanmerking voor een lening van een dergelijk bedrag. Je hoeft er zelfs geen loonstrook voor te overleggen. 

Een minilening aanvragen kost je bovendien slechts een paar minuten. Via de website van Saldodipje en Ferratum kan je een dergelijke minilening aanvragen. Indien je dringend geld nodig hebt, is dit een belangrijk voordeel van een minilening.

Wat als je meer geld wilt lenen?

Indien je meer wilt lenen, in de grote van een lening van meer dan 1500 euro, dan dien je een persoonlijke lening af te sluiten. Eventueel kan je ook kiezen voor een doorlopend krediet. 

Echter, voor het afsluiten van een dergelijke lening ontkom je niet aan een BKR toetsing. Bovendien zal je dienen aan te tonen dat je genoeg verdiend om aan de verplichtingen van een dergelijke lening te voldoen. 

Dit kan in de praktijk best wel problematisch zijn. Want kredietverstrekkers hanteren strikte eisen bij het verstrekken van een lening. 

Snel 600 euro lenen is dan in de praktijk ook alleen mogelijk via het afsluiten van een minilening. Deze kleine lening is gericht op het verstrekken van kleine kredietbedragen, zonder dat er veel rompslomp en of papierwerk aan te pas komt. 

Lenen zonder BKR toetsing wordt steeds beperkter

Geld lenen zonder BKR toetsing wordt steeds verder aan banden gelegd. Was het in het verleden nog zo dat er bij leningen beneden de duizend euro er geen BKR toetsing werd uitgevoerd, nu gebeurd dit al vanaf een bedrag van 250€. 

Hierdoor wordt er ook al bij het afsluiten van een mobiele telefoon contract, waarbij er een mobiele telefoon is inbegrepen, een BKR toetsing uitgevoerd. Dit omdat het kredietbedrag voor de mobiele telefoon bijna altijd het bedrag van 250€ zal overschrijden.

Razendsnel geld op je rekening

Naast dat je 600 euro kunt lenen, zonder dat je een uitgebreid vragenformulier hoeft in te vullen, is er ook nog het voordeel dat je dit bedrag razendsnel op je rekening zal hebben staan. 

Dat kan zelfs zo snel gaan, dat je nog dezelfde dag het bedrag van de lening op je rekening hebt staan. In het geval dat het geld niet dezelfde dag wordt gestort, dan is dit in ieder geval binnen 24 uur het geval. Dit is een belofte die wordt gedaan door de aanbieders van minileningen.

Lenen vanaf 100€

Je bent niet verplicht om direct 600 euro te lenen. Een minilening kan je al aanvragen vanaf een bedrag van 100 euro. 

Dus in de situaties dat 100 euro je uit de brand helpt, dan hoef je ook niet meer te lenen dan dit bedrag. Want het is wel zo dat je over het geleende bedrag rente dient te betalenen. 

De rente is zo ongeveer vergelijkbaar met hetgeen in rekening wordt gebracht wanneer je in de min staat op jouw bankrekening. Dit is aanzienlijk hoger dan de rente die in rekening wordt gebracht bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening.

En door niet meer te lenen dan dat je nodig hebt, voorkom je dat je onnodig veel rente gaat betalen. De termijn dat je geld kunt lenen is wel gekoppeld aan het bedrag dat je leent. Des te lager het bedrag dat je leent, des te korter deze termijn wordt. Voor bedragen tot en met 500€ wordt er een looptijd van 30 dagen gehanteerd.

Zorg altijd voor een tijdige aflossing van de lening

Het is aan te raden om er wel voor te zorgen dat je in staat bent om de lening netjes op tijd terug te betalen. Wanneer je snel geld wilt lenen dan dien je niet te vergeten dat je op niet al te lange termijn de verplichting hebt om deze lening terug te betalen. Snel geld lenen is daarnaast best wel een dure manier van geld lenen. 

Begin dan ook op tijd met het bedrag bij elkaar te krijgen om de lening af te lossen. Op die manier voorkom je dat je in de problemen komt op het moment de looptijd van de lening komt te vervallen. Het laatste wat je wilt is namelijk dat je in de problemen komt omdat je niet aan jouw aangegane verplichtingen kunt voldoen.

Op onze website is het niet mogelijk om direct een lening af te sluiten. Hiervoor kan je terecht bij het eerder genoemd saldodipje of bij Ferratum. Bij deze bedrijven kan je op een veilige manier een lening van 600 euro afsluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *