Flitskrediet aanbieders Nederland

Een flitskrediet is een andere benaming voor een minilening. Er zijn niet al te veel partijen die dit soort leningen aanbieden. Er zijn dan ook slechts een beperkt aantal flitskrediet aanbieders Nederland waar u een beetje geld kunt lenen.

Flitskrediet aanbieders Nederland

De twee bekendste en grootste flitskrediet aanbieders Nederland zijn Saldodipje en Ferratum. Her kunt u terecht voor een snelle lening.

Binnen 10 minuten kunt u hier een aanvraag voor een lening met een korte looptijd en lage leensom indienen. En dan kan je bedragen van honderd euro tot en met 1500 euro lenen..

De genoemde aanbieders van minikredieten beschikken over alle benodigde vergunningen..

De rente over deze kortlopende leningen is wel hoog. Deze is op dit moment ongeveer 14 procent per jaar. Daarnaast kunnen nog kosten in rekening worden gebracht voor een garantstelling. Dit alleen wanneer jezelf niet de beschikking hebt over een garantsteller. In dat geval wordt er een gelieerd bedrijf een garantsteller aangewezen waarvoor zij jou extra kosten in rekening brengen.

Negatieve BKR registratie

Een van de kenmerken van online flitskredieten is dat er geen bkr toetsingen plaatsvinden. Hierdoor wordt het proces versneld en kunt u al binnen 24 uur geld op uw rekeningen hebben staan.

Een lening aanvragen gebeurd geheel online. Een minilening aanvragen is dan ook geen ingewikkeld proces. U heeft alleen internettoegang nodig om dit te regelen.

Flitskrediet aanbieders Saldodipje

Flitskrediet aanbieder Saldodipje

Snel en eenvoudig een lening aanvragen kan bij Saldodipje
Lees meer
Flitskrediet aanbieders Ferratum

Flitskrediet aanbieder Ferratum

Snel en eenvoudig een lening aanvragen kan bij Ferratum
Lees meer

Voor welke situaties een flitskrediet?

Flitskredieten zijn in het leven geroepen voor situaties waarin mensen snel geld nodig hebben en ook geen al te groot bedrag. In dit soort situaties in het aanvragen van een doorlopend krediet of een persoonlijke lening te omslachtig. Er komt veel mee kijken zoals een BKR toetsing waardoor dit proces langer duurt.

Bovendien komt ook lang niet iedereen in aanmerking voor dit soort leningen en wordt er ook gekeken naar andere lasten die iemand al heeft. Veelal wordt er gesteld dat iemand een vaste baan moet hebben en bij een negatieve BKR registratie val je ook direct al af. Daardoor zijn de rentepercentages wel veel lager, omdat de kredietverstrekker dit als een lager risico inschat.

Waarvoor kunt u terecht bij Saldodipje en Ferratum

Bij Saldodipje kunt u terecht voor een lening van maximaal 1,500€ voor maximaal 62 dagen. Deze lening kunt u online aanvragen op de website van saldodipje. Naast de standaardvragen dient u een kopie van een legitimatiebewijs te overleggen en zal uw bankrekeningnummer worden gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van een overboeking van 1 cent. Op deze manier kunnen zij zien dat de bankrekening correct is.

Ferratum werkt op precies dezelfde wijze als saldodipje. Op dit moment zijn zelfs de rentetarieven gelijk.

Waarom geen BKR toetsing?

Een van de speerpunten van de aanwezige flitskrediet aanbieders Nederland is dat zij snel willen handelen. Dit omdat zij ervan uitgaan dat dit belangrijk is voor hun klanten. Door de BKR toetsing over te slaan kunnen zij tijd besparen in het aanvraagproces.

Natuurlijk willen zij geen onnodige of hoge risico`s lopen. Hierdoor vragen zij om een garantsteller. Dit kan iemand uit uw vriendenkring zijn of misschien een familielid. Zij dienen zich hoofdelijk aansprakelijk te stellen voor terugbetaling. Dit heeft alleen effect indien jezelf niet in staat bent om de lening tijdig af te lossen.

Heb je niemand die zich garant wil stellen, dan zijn er aan Saldodipje en Ferratum gelieerde ondernemingen en onderdeel van flitskrediet aanbieders Nederland, die als garantsteller optreden. Hier zijn extra kosten aan verbonden die afhankelijk zijn van de hoogte en de duur van de lening. Hoe meer je leent en des te langer je dit bedrag leent des te hoger zullen de kosten voor deze garantstelling zijn.

Dit kan dus wel betekenen dat indien je niet in staat bent om de lening op tijd terug te betalen en je hebt een vriend of familielid aangedragen als garantsteller, dat zij er voor opdraaien om de lening terug te betalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *