Geld lenen binnen 24 uur

Is geld lenen binnen 24 uur mogelijk? En dan ook dat het geld daadwerkelijk op de bankrekening staat. Het antwoord op deze vraag is: Ja. Wel zijn er een aantal nadelen verbonden van het op deze manier geld lenen. Uiteraard zijn er ook voordelen, waarvan de snelheid waarmee het geld op de bankrekening staat het belangrijkste voordeel is.

De snelste manier van geld lenen

Eigenlijk zijn er twee manieren waarop je snel geld kunt lenen. Dit zijn achtereenvolgens het afsluiten van een minilening en het geld lenen van een bekende.

Bij het geld lenen van een bekende heb je echter geen zekerheid dat je geld kunt lenen binnen 24 uur. Je dient namelijk eerst iemand te vinden die jou daadwerkelijk het bedrag dat je nodig hebt wilt lenen. 

Dit kan heel snel gaan, indien je direct bij de juiste persoon aanklopt. Dien je echter bij meerdere personen aan te kloppen alvorens je succes hebt, dan kan het ook wel een aantal dagen in beslag nemen. Of in het geval je niemand kunt vinden die jou geld wil lenen, dan kan je helemaal niet over geld beschikken. 

Bij een minilening heb je meer zekerheid dat je het geld daadwerkelijk binnen 24 uur ontvangt. Dit is namelijk altijd het streven van de verstrekkers van minileningen.

De voordelen van snel geld lenen

Er zijn zowel voordelen als nadelen verbonden aan snel geld lenen binnen 24 uur. We beginnen op deze pagina met de voordelen. Dit zijn de voordelen van geld lenen binnen 24 uur:

 • Er wordt geen bkr toetsing uitgevoerd
 • Het geld staat snel op je rekening
 • De lening wordt niet bij het bkr geregistreerd
 • Geen vereiste van een vast inkomen

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 - 90 dagen

100€ - 1500€

30 - 90 dagen

Geld lenen zonder bkr toetsing

Doordat er geen bkr toetsing wordt uitgevoerd is ook geld lenen met een negatieve bkr registratie mogelijk. Dit maakt de lening toegankelijk voor bijna iedereen.

Het geld staat snel op je rekening

Na het indienen van een minilening aanvraag staat het geld doorgaans binnen 24 uur op je rekening. Alleen als de aanvraag niet goed of niet compleet wordt ingevuld kan dit vertraging oplopen. Dit heb je echter zelf in de hand. 

Controleer daarom dat je alle gegevens goed en compleet hebt ingevuld. 

De lening wordt niet geregistreerd bij het bkr

De minilening die je afsluit wordt niet opgenomen in het bkr register. Je zal er dan ook geen hinder van ondervinden bij het aanvragen van een  nieuwe lening.

Dit kan een groot voordeel zijn indien je in de toekomst een hypotheek of andere lening wilt afsluiten.

Bkr en lenen binnen 24 uur

De nadelen van supersnel geld lenen

Zoals hierboven al aangegeven zijn er wel een aantal nadelen verbonden aan het op deze manier direct geld lenen. Wij hebben deze nadelen kort op een rij gezet.

 • Het bedrag dat je binnen 24 uur kunt lenen is beperkt
 • De lening heeft een korte looptijd
 • Het rentepercentage is hoog
 • Er dient een garantstelling te worden overlegd

Slechts een beperkt bedrag lenen

Omdat een minilening vooral gericht is op snelheid, is het bedrag dat je kunt lenen beperkt. Er is voor de kredietverstrekker weinig tijd om te controleren dat je kredietwaardig bent. Dit risico wordt mede beperkt door slechts kleine bedragen ter beschikking te stellen.

Daarnaast dien je ook een keuze te maken uit standaard bedragen van leningen die worden aangeboden. Dit zijn altijd bedragen in honderden. Zo kan je een bedrag van 300 euro lenen of 400 euro. Bedragen hiertussen in worden niet verstrekt. Ook kan je een bedrag van 1000 euro lenen, maar niet van 1050 euro.

De korte looptijd van de lening

Kan je bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening een lening afsluiten met een looptijd van wel 10 jaar, dat is bij een  minilening niet het geval.

De leningen worden verstrekt met een 3 tal mogelijkheden, wat betreft de looptijd:

Geld lenen binnen 24 uur looptijd
 • 30 dagen
 • 62 dagen
 • 90 dagen

Het is echter wel altijd zo, dat je na 30 dagen dient te beginnen met aflossen. Heb je een lening van 62 dagen afgesloten, dan dien je deze lening in twee gelijke termijnen af te lossen. In het geval van een lening van 90 dagen, dan gelden er drie gelijke termijnen.

Het hoge rentepercentage

Ook al is niet al te lang geleden het rentepercentage naar beneden aangepast, de rente is nog steeds erg hoog. Op dit moment bedraagt deze rente 9,83%. De rente bij een doorlopend krediet en persoonlijke lening ligt op dit moment zo rond de 4%. 

Deze rente kan echter wel afhankelijk van de kredietverstrekker ook veel hoger uitvallen. Het zijn altijd de laagst mogelijke rente percentages waarmee wordt geadverteerd. Wanneer je daadwerkelijk een lening gaat aanvragen dan valt het eigenlijk altijd tegen.

Dit is bij een minilening niet het geval. De rente staat vast en is voor iedereen gelijk. Daarnaast is niet alleen de rente bij een minilening erg hoog. De consumentenbod heeft namelijk een onderzoek lopen naar woekerrentes bij banken.

De verplichte garantstelling

Geld lenen binnen 24 uur is niet mogelijk zonder een garantstelling. Dit is echter niet per definitie slecht nieuws. Heb je een goede vriend of familielid die voor jou garant wilt staan, dan is er niks aan de hand. Er worden dan geen extra kosten in rekening gebracht.

Indien dit niet het geval is, dan wordt het een ander verhaal. De aanbieder van de minilening, te weten Saldodipje of Ferratum, zal dan voor jou de garantstelling regelen. Hier zijn dan wel extra kosten aan verbonden. Deze kosten zijn dermate hoog, dat op die manier binnen 24 uur geld lenen een dure aangelegenheid wordt.

Heb je dringend geld nodig, dan is het dus verstandig om er goed over na te denken hoe je de garantstelling gaat regelen. Op onze website kan je meer over de garantstelling lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *