Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing

Heb je een onverwachte uitgave en net even niet het geld beschikbaar wat je nodig hebt? Je zou wel geld willen lenen maar wilt geen bkr toetsing?  Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing is mogelijk via het afsluiten van een minilening.

Kan je een lening zonder bkr toetsing afsluiten?

Een lening zonder bkr afsluiten is mogelijk. Wanneer je op die manier geld wilt lenen dan zijn de mogelijkheden echter wel vrij beperkt. Kredietverstrekkers en banken zijn over het algemeen vrij voorzichtig met het verstrekken van een lening. Zij zullen dan ook een bkr controle uitvoeren.

Zij doen dit deels om het risico voor henzelf te beperken. Ze willen uiteraard voorkomen dat zij leningen verstrekken die niet worden terugbetaald. Dit is een kostenpost voor de bank en bovendien levert dit nogal wat negatieve publiciteit op. Mensen kunnen hierdoor in de financiële problemen komen waarvan de banken de schuld krijgen.

Waar kan ik dan wel met spoed geld lenen zonder bkr toetsing?

De zogenaamde flitskrediet aanbieders zijn diegene waar je terecht kunt voor een snelle lening. Dit zijn bedrijven die zich hebben toegelegd op het snel verstrekken van kleine leningen. Saldodipje en Ferratum zijn bekende namen op dit gebied waar met spoed geld lenen zonder bkr toetsing mogelijk is.

Hoe lang duurt het voordat ik geld heb?

Eerst dien je online een aanvraag in te dienen. Dit neemt slechts een paar minuten in beslag. Daarna wordt de aanvraag beoordeeld. Bij een goedkeuring van de aanvraag heb je vervolgens al binnen 24 uur geld op je rekening staan. Je kunt dus wel spreken van per direct geld lenen zonder bkr toetsing.

Hoeveel geld kan ik snel lenen zonder bkr controle?

Dit hangt ervan af. Heb je al eerder een lening afgesloten via de bovengenoemde bedrijven en netjes op tijd aan jouw verplichting voldaan? Dan kan je maximaal 1500 euro lenen. Is het de eerste keer dat je een lening afsluit bij deze aanbieders, dan kan je 400 euro lenen. 

Hoeveel je kunt lenen hangt er dus vanaf of je al eerder een lening via dezelfde kredietverstrekker hebt afgesloten. Het is in principe eerst een klein bedrag lenen en later steeds meer. 

Hoe lang kan ik het geld lenen?

Ook hier speelt het weer een rol of je al eerder een lening hebt afgesloten. Is dat het geval, dan is de maximale krediettermijn 90 dagen. Bij een eerste lening wordt het krediet voor een periode van 30 dagen verstrekt. Zoals eerder aangegeven spelen eventueel eerdere leningen een rol bij de termijn van de lening.

Wat is een BKR toetsing?

Het bureau krediet registratie controleert twee zaken bij het aanvragen van een lening:

  • Heb je andere leningen afgesloten en wat is het totaalbedrag aan leningen in dat geval.
  • Heb je in het verleden betalingsachterstanden opgelopen bij het voldoen van de verplichtingen verbonden aan een lening. Er is dan sprake van een bkr registratie.

Let wel; dat ook aankopen op afbetaling worden gezien als een lening. Daar valt ook het mobiele abonnement van een telefoon onder. Dat voor het gedeelte van het maandbedrag wat je betaalt voor de telefoon. Maar ook bijvoorbeeld meubels, tv of een auto op afbetaling worden gezien als een lening.

Je hebt als het ware het geld geleend om de aanschaf te doen..En pas op het moment dat je de betaling hebt afgerond wordt het gekochte product ook echt van jou.

Wie komt er in aanmerking voor een lening met spoed zonder bkr controle?

In principe iedereen. Er gelden geen voorwaarden voor een vaste baan of bijvoorbeeld het bezit van een eigen huis. Wel is het zo dat er om een garantstelling wordt gevraagd. Dit is iemand, die in het geval jij niet op tijd terugbetaald, de schuld dient te voldoen.

Hoe werkt de garantstelling?

Er zijn twee mogelijkheden voor een garantstelling:

  1. Je hebt zelf iemand in jouw vriendenkring of familie die garant wil staan voor de terugbetaling van de lening. Deze persoon kan je dan zelf aandragen als garantsteller.
  2. Je bent niet in de gelegenheid een garantsteller aan te wijzen. In dit geval kunnen zowel Saldodipje als Ferratum dit voor jou regelen. Hier zitten dan wel extra kosten aan verbonden. 

Indien je op tijd aan de verplichting voldoet, dan zal de garantsteller hier voor de rest niks van merken. Door niet op tijd af te lossen dan wordt de garantsteller aansprakelijk gesteld. 

Kan ik via een beetje geld lenen een lening afsluiten?

Nee. Onze website is een puur informatieve website en je kunt bij ons dan ook geen lening aanvragen. Wij geven geen advies of bemiddelen niet. Met spoed geld lenen zonder bkr toetsing kan via de websites van Saldodipje en Ferratum.

Zijn dit legale leningen?

Er zijn verschillende bedrijven op de vingers getikt voor het illegaal verstrekken van leningen. Bijvoorbeeld het bedrijf voorschotje.nl heeft daardoor de activiteiten gestaakt.

De AFM (Auroriteit Financiele Marketn) houdt toezicht op het kredietwezen in Nederland. Zij hebben geen reden gezien om het aanbieden van een minikrediet te verbieden. Daarom is het veilig om te stellen dat het om legale leningen gaat. Zij zijn immers actief via het internet en staan daardoor ook op de radar van de AFM.

Waarom wordt er met spoed geld geleend zonder bkr toetsing?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen terugvallen op een kleine en kortstondige lening. In veel gevallen heeft het te maken met een acuut geld tekort. En dat voor een relatief korte termijn. In dat geval duurt het afsluiten van een lening met een bkr controle te lang. Doorgaans gaat hier toch snel een aantal dagen overheen. Van snel geld lenen zonder bkr is er dan ook geen sprake meer. Of er is sprake van een negatieve bkr codering waardoor iemand niet in aanmerking komt voor een ander type lening. 

Hoeveel rente moet ik betalen?

Ga je geld lenen zonder bkr toetsing, dan betaal je doorgaans een hoge rente. Deze is op dit moment 13,99%. Dit is aanzienlijk hoger dan bij bijvoorbeeld een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Het achterwege blijven van de bkr controle verhoogt het risico voor de kredietverstrekker en daarom berekenen zij een hogere rente. Daarnaast is het bedrag van de lening laag en dienen zij toch een bedrag te verdienen om zodoende hun kosten te kunnen dekken. 

Snel meer geld verdienen

Wanneer je geld nodig hebt, kun je in plaats van het afsluiten van een lening ook proberen om snel meer geld te gaan verdienen. Er zijn online bijvoorbeeld legio mogelijkheden om op een redelijke snelle en vooral legale manier wat bij te verdienen. 

Zo is verkopen via Bol.com een populaire methode waar al veel mensen een leuk bedrag mee bijverdienen. En sommige zelfs zoveel dat zij er helemaal van kunnen leven. En dan ook nog goed kunnen leven. Bovendien creëer je op die manier voor jezelf een grote mate van vrijheid 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *