Ben je op zoek naar een lening, maar niet een al te groot bedrag? Een klein bedrag lenen zonder bkr toetsing is dan mogelijk. Omdat er geen bkr controle wordt uitgevoerd kan je dus eventueel ook lenen met een negatieve bkr registratie.

Waar kan ik een klein bedrag lenen?

Dit kan je doen bij de zogenaamde flitskrediet aanbieders. Dit zijn bedrijven die erop gericht zijn om snel een lening te verstrekken. Om een aanvraag snel te kunnen afhandelen, wordt er geen bkr controle uitgevoerd. Hierdoor wordt het aanvraagproces aanzienlijk versneld.

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

Wat is een klein bedrag?

Met kleine bedragen wordt over het algemeen bedragen tot en met 1,500 euro bedoeld. Wel is het zo dat niet iedereen direct in aanmerking komt voor een dergelijk bedrag. Hiervoor dien je eerst als het ware vertrouwen op te bouwen bij de kredietverstrekker.

Dit doe je door eerst kleinere bedragen te lenen en deze netjes op tijd terug te betalen. Daardoor worden de bedragen die je kan lenen steeds hoger. Over het algemeen wordt er begonnen met een maximaal bedrag van 400 euro. Dit bedrag wordt dan stapsgewijs opgebouwd, bijvoorbeeld een tweede lening van 800 euro, totdat je uiteindelijk het maximale bedrag van 1500 euro bereikt. Maar je kan ook terecht om bijvoorbeeld snel 100 euro te lenen.

Een flitskrediet is er op gericht om een klein bedrag te lenen. Zo kan je bijvoorbeeld 100 euro, 300 euro of 400 euro lenen. Wil je een grote bedrag lenen dan zal je bij een bank of andere kredietverstrekker moeten aankloppen.

Je komt kleine leningen  tegen onder verschillende benamingen zoals bijvoorbeeld minilening, mini krediet, of micro krediet. Al deze leningen zijn er op gericht dat een consument snel geld kan lenen.

Auto kapot_ Een klein bedrag lenen zonder bkr

Hoe kan ik een klein bedrag lenen zonder bkr controle?

Dat kan online, via websites zoals Ferratum of Saldodipje. Hier kan je online een klein bedrag lenen zonder bkr controle. Een minilening aanvragen kenmerkt zich erdoor dat het proces relatief eenvoudig en snel is. De aanvraag wordt snel in behandeling genomen en daarnaast ook snel afgerond.

Hoe snel heb ik  het geld op mijn rekening staan?

Volgens de informatie die door bovengenoemde bedrijven wordt verstrekt, kan je al binnen 24 uur geld op je rekening hebben staan.

Wanneer moet ik de lening terugbetalen?

Dit hang af van de termijn waarvoor je de lening aangaat. Bij een klein bedrag lenen zonder bkr zal deze termijn over het algemeen niet al te lang zijn. Dit varieert zo tussen de 30 dagen en 62 dagen. Zorg er dus voor dat je  binnen deze termijn de lening terug kunt betalen.

Let wel, geld lenen kost geld. Dus naast het terugbetalen van de lening dien je uiteraard ook de rente en eventueel andere kosten binnen deze termijn te voldoen.

Moet ik een vaste baan hebben voor een lening?

Dat hoeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld een persoonlijke lening of doorlopend krediet bij een minilening niet. Naast het achterwege blijven van de bkr (bureau krediet registratie) controle door minilening aanbieders, wordt er ook niet vereist dat je een vaste baan of eigen woning hebt.

Eenvoudig een lening afsluiten

Online aanvragen en binnen 24 uur geld op je rekening.
klein bedrag lenen zonder bkr

Waarvoor is een klein bedrag lenen zonder bkr geschikt?

Over het algemeen worden deze leningen gebruikt om een kortere periode te overbruggen. Voor een lening voor een langere termijn, voor bijvoorbeeld een grotere aankoop zoals een auto, zijn dit type leningen minder geschikt. Dit omdat de periode dat je over het geld kan beschikken relatief kort is en daarnaast kan je ook geen grotere bedragen lenen.

Mensen gebruiken een  minilening meestal in situaties wanneer ze met spoed geld nodig hebben. Veelal zijn dit ook onverwachte situaties. Gaat bijvoorbeeld jouw auto stuk en je hebt jouw auto toch echt nodig en is de reparatie duurder dan verwacht? Dat is een voorbeeld van een situatie waarbij er aanspraak wordt gedaan op een kleine lening.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *