Ben je per direct op zoek naar geld? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar het antwoord op de vraag; waar kan je snel geld lenen. En aangezien je op deze pagina bent terecht gekomen, is het waarschijnlijk dat deze vraag bij jou speelt. Daarom hebben we hier informatie verzameld omtrent het thema snel geld lenen.

Binnen 24 uur geld op je rekening

Dit is alleen mogelijk bij het afsluiten van een minilening. Om dit mogelijk te maken dien je de volgende stappen te doorlopen.

 1. Online een aanvraag indienen. Het indienen van deze aanvraag neemt minder dan 10 minuten in beslag.
 2. Een kopie van een identiteitsbewijs uploaden.
 3. Het kiezen van de garantstelling en het invullen van de bijbehorende documenten.
 4. Wachten op de goedkeuring van de lening. Deze krijg je normaal gesproken nog dezelfde werkdag.
 5. Een testbetaling uitvoeren van 0.01€ om het bankrekeningnummer te controleren.

Dit zijn de stappen die je dient te doorlopen om een flitskrediet af te sluiten. En dat kan allemaal binnen 24 uur. Op die manier heb je bijna direct geld tot je beschikking.

De kosten van een flitslening

Geld lenen kost geld. Dat is inmiddels wel voor iedereen duidelijk. De kosten bij snel geld lenen in de vorm van een minilening zijn als volgt:

 • Rente. Deze rente is onlangs verlaagd en bedraagt op dit moment 9,95%
 • Garantstelling. Dit zijn geen noodzakelijke kosten. Alleen indien je zelf niet in staat bent iemand te vinden die voor jou garant wilt staan, dien je via de aanbieder van het flitskrediet een garantsteller aan te vragen. In dat geval worden hier extra kosten voor in rekening gebracht. 

De garantstelling heeft een grote invloed op de totale kosten van de lening. Zelf een garantsteller aanleveren is dan ook aan te raden.

Kosten van een snelle lening

Waar kan je snel een lening afsluiten?

De bekendste aanbieders van een snelle lening zijn Saldodipje en Ferratum. Hier kan je online een lening aanvragen. Het gehele proces van aanvragen tot en met goedkeuren en uitbetalen kan je online en via de e mail op de voet volgen.

Hoeveel geld kan je snel lenen?

Het bedrag wat je snel kunt lenen is maximaal 1,200 euro. Wel dient hierbij te worden vermeld dat er bij een lening van 1,200 euro er in twee termijnen dient te worden terugbetaald.

Je kan ook andere leningen afsluiten van ronde bedragen. Zo kan je 100, 200, 400 of 800 euro lenen.

Hoeveel geld snel lenen

Het eerste gedeelte van de lening dien je na 31 dagen af te lossen. Voor de tweede termijn is dit na 62 dagen. Je kan dus niet de gehele 62 dagen over het gehele bedrag beschikken.

Wil je 1000 euro lenen, dan dien je deze lening na 45 dagen weer terug te betalen. Afhankelijk van het bedrag dat je wilt lenen wordt er een maximale looptijd gehanteerd.

Je dient het geld binnen de overeengekomen termijn weer terug te betalen. Het is dan ook verstandig er op voorhand zeker van te zijn de je de lening kunt terugbetalen en dat binnen deze overeengekomen termijn.

Zijn de bedragen van een minilening niet toereikend?

In dat geval ben je aangewezen op een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Waar je bij een minilening geld kan lenen zonder bkr toetsing, is dat bij zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet niet het geval. Bij beide leningen zal er een BKR controle worden uitgevoerd.

Het voordeel is wel dat je dan kan lenen tegen een lagere rente. Deze zal doorgaans minder dan de helft bedragen dan de rente die wordt berekend bij een minilening.

Wat houdt een BKR controle in?

Het woord BKR staat voor Bureau Kredietregistratie. Dit is een instantie die in het leven is geroepen om toe te zien op kredieten en leningen in Nederland.

Wat zij doen valt uiteen in twee hoofdzaken:

 • Het opnemen in het register van alle leningen die worden verstrekt aan Nederlanders.
 • Het bijhouden van het betaalgedrag, indien er sprake is van te late of het geheel niet betalen van de verplichtingen voortvloeiend uit de aangegane lening.

Wanneer is een BKR notering problematisch?

BKR controle

Ook hier zijn er een tweetal situaties, waarbij een registratie bij het BKR een probleem wordt. Te weten:

 • Het totaalbedrag van alle uitstaande leningen is te hoog ten opzichte van het inkomen dat iemand geniet. Hierdoor ontstaan er twijfels dat iemand in staat is te voldoen aan de financiële verplichtingen van deze leningen.
 • Achterstanden die zijn opgelopen bij het terugbetalen van een lening. Des te langer de achterstand is, des te negatiever wordt de BKR registratie.

Snel geld lenen en de BKR controle

Bij een minilening wordt er geen BKR controle uitgevoerd. De aanvraag wordt uitsluitend intern beoordeeld. Dit houdt niet in dat een lening zonder bkr in alle gevallen direct wordt verstrekt. 

Het is echter wel zo dat in dit geval een negatieve BKR registratie geen belemmering hoeft te zijn om een lening te verstrekken.

Bovendien wordt er tijd bespaart door het niet raadplegen van het BKR register. Direct geld lenen is op deze manier dan ook mogelijk.

Waarom wordt er doorgaans gebruik gemaakt van een flitskrediet?

Dit zijn vooral gevallen waarbij iemand snel over geld dient te beschikken. Voorbeelden van de meest voorkomende redenen waarom iemand snel een lening wil afsluiten zijn als volgt:

 • Er is sprake van rekeningen die dringend dienen te worden betaald. In dit geval kan het voordeliger zijn om een minilening af te sluiten, dan dat de rekeningen niet worden betaald. De incassokosten zullen in dat geval hoger zijn dan de rente die dient te worden betaald voor een minilening.
 • Onverwachte reparaties. Je zult altijd zien dat de tv of wasmachine kapot gaat op het moment dat je al net krap bij kas zit. Het niet repareren of vervangen van dergelijke apparaten is doorgaans geen optie. Snel geld lenen om de reparatie te kunnen uitvoeren, of om een vervangend apparaat aan te schaffen, biedt in dat geval uitkomst.
 • Je wilt iets leuks doen, of je bent een super goede aanbieding tegengekomen die waarschijnlijk snel uitverkocht is. Indien je weet dat je op korte termijn wel weer over het geld beschikt, maar nu net even niet, dan kan je toch profiteren van deze aanbieding, door een kleine lening af te sluiten.

Om misverstanden te voorkomen. Onze website is puur informatief. Wij verstrekken geen advies of bemiddelen niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *