Snel lenen zonder vragen

Snel lenen zonder vragen

Zit je even krap bij kas en heb je snel geld nodig. Snel lenen zonder vragen zou dan een uitkomst kunnen bieden.

Snel lenen zonder vragen is lastig. Iemand die zijn geld aan jou uitleent wil toch weten aan wie hij het geld uitleent. Tenslotte wil de verstrekker van een lening zeker weten dat hij of zij zijn geld weer terug krijgt.

Lenen zonder een enkele vraag

Snel geld lenen zonder enige vragen is dan ook iets wat niet bestaat. Wat wel bestaat is snel geld lenen met weinig vragen. Deze lening waarbij dit het geval is heet een minilening. In tegenstelling tot bijvoorbeeld het afsluiten van een doorlopend krediet of persoonlijke lening worden bij het afsluiten van een dergelijke lening veel minder vragen gesteld. Bijvoorbeeld vragen of je een vast dienstverband hebt en wat jouw inkomen is blijven achterwege. 

Ben je bijvoorbeeld een online ondernemer, dan kan dit al een probleem opleveren. Dit wanneer dit jouw hoofdinkomen is. Doe je dit alleen om extra geld te verdienen dat is het alleen maar een voordeel.

Ook vindt er geen bkr controle plaats. Dus zelfs als j in het bezit bent van een negatieve bkr registratie kan je  nog steeds geld lenen. Geld lenen zonder bkr betekent doorgaans ook lenen zonder veel vragen. 

Zijn dit de meest voordelige leningen?

Dat is niet het geval. De rente bij een lening zonder bkr ligt doorgaans een flink stuk hoger dan bij een andere lening. Dit komt enerzijds doordat er eenvoudig geld wordt verstrekt. Lenen zonder bkr toetsing levert nu eenmaal een hoger risico op voor de kredietverstrekker. Anderzijds zijn de bedragen die worden geleend vrij laag. Daarom is het bij een lage rente niet aantrekkelijk om dergelijke leningen te verstrekken.

Stel je zou 400 euro kunnen lenen tegen 6% rente voor 2 maanden. Dan zou dit voor de verstrekker van de lening slechts 4€ aan rente opleveren. 

Zij dienen echter wel een aanvraag te beoordelen en te verwerken. En daarnaast ook het geld uit te betalen. De tijd die dit in beslag neemt en de kosten voor een overboeking zijn in dit geval hoger dan wat het oplevert.

Er wordt wel eens gezegd dat de rente op een minilening absurd hoog is. Procentueel gezien zou je dit kunnen zeggen. In EURO`s is hetgeen de verstrekker van de lening ontvangt echter niet zo hoog. En zij moeten natuurlijk hun personeel en andere kosten kunnen betalen. En dat gaat niet met slechts een opbrengst van 4€ per verstrekte lening. 

Geen financieel advies

Geld lenen zonder vragen houdt in dat er geen financieel adviseur aan te pas komt. Door een lening af te sluiten zonder advies en zonder een controle bij het bureau krediet registratie, heb je dus ook niet de bescherming die normaal gesproken wordt geboden bij het verstrekken van financiële producten  aan consument. 

Deze bescherming is erop gericht te voorkomen dat iemand in de financiële problemen terecht komt. Bij een lening afsluiten in de vorm van een minilening dien je dit zelf in overweging te ment

Een offerte aanvragen voor een lening

Een vrijblijvende offerte kan je aanvragen op de websites van de flitskrediet aanbieders. Een lening aanvragen op deze websites, waar je geld wilt lenen, is vrij eenvoudig en snel gedaan. Het enige wat je, naast het invullen van een aantal vragen, nodig hebt is een kopie van een identiteitsbewijs.

Naast de rente die je dient te betalen dien je ook de lening weer af te lossen. Bij een minikrediet is de termijn waarbinnen je dit dient te doen doorgaans vrij kort. Standaard termijnen die je vaak tegenkomt zijn bijvoorbeeld 20 dagen, 62 dagen en het langste wat ik persoonlijk gezien heb is 90 dagen.

Snel antwoord op een aanvraag en snelle uitbetaling

Dit is het kenmerk per direct geld lenen zonder bkr toetsing. De aanvraag wordt direct in behandeling genomen door de kredietbeoordelaars. Zij komen doorgaans snel tot een beslissing. In het geval het besluit positief is en de lening wordt verstrekt wordt er ook direct te gaan tot uitbetaling. 

Vaak vindt er eerst een overboeking van een paar eurocenten plaats om het rekeningnummer te verifiëren. Als dat allemaal klopt wordt er vervolgens overgegaan tot het uitbetalen van het bedrag van de overeengekomen lening.

In het gunstigste geval kan het hele proces van aanvragen tot en met het uitbetalen binnen 24 uur zijn afgerond. Zo snel kan snel geld lenen dus gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *