Vandaag nog geld op mijn rekening

Veel mensen hebben het wel eens meegemaakt. Een moment waarop het geld op is en je toch echt dringend geld nodig hebt. Dan stel je jezelf de vraag hoe krijg ik vandaag nog geld op mijn rekening? 

Het zal je verbazen hoe simpel het antwoord op deze vraag. Vandaag nog geld op mijn rekening is gewoon mogelijk.

Heb je een rekening ontvangen die je direct dient te betalen? Persoonlijk heb ik dit ook wel eens meegemaakt en toen heeft de vraag, hoe krijg ik vandaag nog geld op mijn rekening, me wakker gehouden? Inmiddels weten wij precies hoe je dit kunt aanpakken. En op deze pagina zullen wij dit met jou delen.

Welke lening kan je het snelst afsluiten?

Er bestaan verschillende soorten leningen. De meest bekende leningen zijn een doorlopend krediet en een persoonlijke lening. Misschien iets minder bekend is de minilening. Dit is echter wel de lening die vandaag nog geld op mijn rekening mogelijk maakt.

Een doorlopend krediet en een persoonlijke lening hebben een doorlooptijd waarbij je eigenlijk van 2 weken dient uit te gaan. 

Een minilening daarentegen kan je vaak dezelfde dag nog afsluiten. Binnen 10 minuten kan je de lening aanvragen. Na goedkeuring van de aanvraag wordt het geld vervolgens ook bijna per direct op je rekening gestort.

Aanbieder

Bedrag

Looptijd

Lening aanvragen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

100€ - 1500€

30 dagen - 62 dagen

Geld lenen zonder BKR

Wanneer je vandaag nog geld op je rekening wilt hebben, dan kan dit niet met een BKR controle. Een BKR controle neemt nu eenmaal tijd in beslag. 

Bij een minilening wordt er dan ook geen BKR toetsing uitgevoerd. Dit is een van de redenen dat je deze lening zo snel kunt afsluiten. Doe je op tijd een aanvraag, dan staat het geld vandaag nog op je rekening.

Waar kan je een minilening aanvragen?

Een minilening aanvragen kan bij via internet. Er zijn op dit moment twee aanbieders van flitskredieten overgebleven. Dit zijn Saldodipje en Ferratum. 

Ook al zijn dit geen Nederlandse ondernemingen, beide aanbieders hebben gewoon een Nederlandstalig website. Ook is er een telefoonnummer beschikbaar waar je eventueel terecht kunt met jouw vragen.

Wanneer dien je het geld weer terug te betalen?

Bij een snelle lening kan je snel over geld beschikken. Je dient het echter ook weer snel terug te betalen. Heb je het geld binnen 24 uur op je rekening staan, binnen maximaal 90 dagen dien je dit weer terug te betalen.

De termijn van 90 dagen geldt echter bij de grotere bedragen. Ga je slechts een bedrag van bijvoorbeeld 100 euro of 300 euro lenen, dan dien je dit binnen 30 dagen weer terug te betalen. Uiteraard dien je binnen deze termijn ook de rente te betalen.

Een bedrag van 1000 euro kan je ook lenen via een minilening. Dit bedrag wordt je dan verstrekt voor een periode van 45 dagen. Elk bedrag kent zijn eigen vaste looptijd.

Hoe hoog is de rente voor een kleine lening?

De rente die je dient te betalen is wel hoger dan dat je zou betalen bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening. Snel geld lenen is dus wel net iets duurder dan andere leningen. 

De rente is echter niet hoger dan hetgeen in rekening wordt gebracht bij een ongeoorloofde roodstand op een bankrekening, of bij een te late creditcardrekening.

Op dit moment ligt de rente op 13,99%. Dit is echter wel het tarief op jaarbasis. Leen je geld voor 30 dagen, dan betaal je dus 1,16%. Dus per 100 euro die je voor een maand leent betaal 1,16€.

Is het lenen via internet wel vertrouwd?

Tegenwoordig dien je kritisch zijn wanneer je iets koopt via het internet. Er zijn zoveel nep websites online dat je echt zeker moet stellen dat je wel met een betrouwbare partij van doen hebt.

Van Saldodipje en Ferratum weten wij dat deze betrouwbaar zijn. Zo is Ferratum zelfs genoteerd aan de beurs van Frankfurt. 

Kom je een andere naam tegen waar je snel geld kunt lenen, wees dan voorzichtig. Je zou dan eigenlijk eerst een eigen onderzoek dienen uit te voeren, om zeker te stellen dat het om een betrouwbare partij gaat. 

En denk dan zeker niet, ik ga geld lenen dus hoe kan ik worden opgelicht? Er zijn zoveel manieren waarop iemand geld afhandig wordt gemaakt, dat ik er persoonlijk zeker van ben dat mensen die kwaad willen ook hier wel een methode hebben gevonden. 

En vergeet niet dat zij uiteindelijk jouw bankgegevens in handen krijgen. En dat wil je gewoonweg niet.

Komt iedereen in aanmerking voor een kleine lening?

Als vandaag nog geld op mijn rekening het uitgangspunt is, dan wil je natuurlijk niet, dat uiteindelijk de lening die je aanvraagt niet wordt goedgekeurd. Je wilt er zeker van zijn dat die paar honderd euro op je rekening wordt gestort. 

Het goede nieuws is dat bijna iedereen in aanmerking komt voor een kleine lening. Geld lenen vandaag uitbetaald is dus voor praktisch iedereen mogelijk. 

Wel is het zo dat je verschillende bedragen kunt lenen. Heb je een kleiner inkomen en daardoor minder ruimte in jouw maandelijkse budget om de lening terug te betalen, dan zal je ook iets minder kunnen lenen.

Hoeveel kan je vandaag maximaal lenen?

Indien je al vaker een minilening hebt afgesloten, dan kan je tot maximaal 1500 euro lenen. 

Bij de eerste lening zal dit bedrag echter lager liggen. Dan kan je vandaag niet meer dan 600 euro lenen. 

Grotere bedragen lenen is mogelijk, naarmate je meer leningen hebt afgesloten en deze uiteraard ook weer netjes op tijd hebt terugbetaald.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *